if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Novi Travnik: Održana prva radionica kreativnog pisanja “Pričam ti priču”

U organizaciji novotravničke podružnice Hrvatskog kulturnog društva Napredak, u utorak je održana prva radionica kreativnog pisanja za učenike Osnovne škole Novi Travnik. Ova inspirativna radionica predstavljala je pravu poslasticu za mlade kreativce i književne entuzijaste.

Voditeljica radionice bila je profesorica Sanja Babić Đulvat, koja dolazi iz Viteza i koja se istaknula kao afirmirana spisateljica. Njezino bogato iskustvo i strast prema književnosti i pisanju činili su je idealnom osobom da podučava buduće mlađe autore.

Atmosfera je bila ispunjena uzbuđenjem i znatiželjom. Djeca su imala priliku naučiti različite tehnike kreativnog pisanja, uključujući stvaranje likova, razvoj zapleta i opisivanje prostora.

Ono što je posebno zanimljivo jest da su se učenici aktivno uključivali postavljajući pitanja voditeljici i izražavajući svoje ideje. Njihova radoznalost bila je protkana upitima, a profesorica Sanja je strpljivo odgovarala na sva njihova pitanja, potičući ih da razmišljaju izvan okvira i razvijaju svoj literarni potencijal.

0%