play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja sadržaja s portal Drukčijeg radia regulirani su ovim Uvjetima korištenja sadržaja. Smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s Uvjetima korištenja sadržaja koji su na snazi, te da su ih razumjeli i prihvatili u cijelosti.

Uvjeti korištenja sadržaja

Korištenjem sadržaja web stranice www.drukciji.ba smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo u nekomercijalne svrhe, za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Drukčiji radio se ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg dijela sadržaja.

Drukčiji radio polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Drukčijeg radia i podložno je tužbi.

Informacije na internet stranici drukciji.ba informativnog su sadržaja i Drukčiji radio zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja na portalu bez prethodne najave. Drukčiji radio ne odgovara ni za kakve posljedice prouzrokovane promjenama sadržaja. Drukčiji radio također nije odgovoran za eventualne štete nastale zbog tipografskih pogrešaka.

Portal Drukčiji radio poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Drukčiji radio može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala. Ove podatke Drukčiji radio koristi isključivo radi poboljšanja i unaprijeđenja portala i njegovih sadržaja.

Korisnicima portala strogo je zabranjeno:

– objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće domaće ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način

– objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima

– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe

– prikrivanje porijekla sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem portala Glasa Slavonije

– objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

– objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane

– svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme

– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

Drukčiji radio zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Kolačići (Cookies)

Drukčiji radio pridržava pravo koristiti kolačiće na svojim web stranicama iz razloga kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo.

Što su kolačići?

Web stranice koriste kolačiće da bi korisnicima ponudila personalizirano iskustvo te za prikupljanje podataka o korištenju web stranice. Mnoge web stranice koriste kolačiće i za pohranu podataka koji osiguravaju dosljednost na čitavoj web stranici. Kolačići mogu poboljšati vaše iskustvo jer omogućuju pamćenje vaših želja i potreba i preskakanje prijave prilikom svakog posjeta web stranici.

Korištenje kolačića na stranicama Drukčijeg radia

Drukčiji radio koristi kolačiće u svrhu vlastitog oglašavanja te proizvoda i usluga koje poslužuje treća osoba, agencija za oglašavanje. Prikazivanje oglasa koje vam dostavlja Drukčiji radio ili agencija za oglašavanje omogućuje se putem kolačića koje Drukčiji radio odnosno treća strana može postaviti u vaš web preglednik kako bi zabilježili vaše ponašanje i omogućili prepoznavanje, ali ne i osobnu identifikaciju korisnika.

Drukčiji radio prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica i pri tom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html .

Drukčiji radio omogućava korisnicima dijeljenje sadržaja/objava na društvenim mrežama Facebook i Google+ koje postavljaju korisniku kolačiće.

Zabrana kolačića

Ovlašteni ste zabraniti primanje kolačića s web stranice Drukčijeg radia tako da u izborniku Alati/Opcije (Tools/Options) u svom pregledniku izaberete tu mogućnost.

Pravila prikupljanja osobnih podataka
IZJAVA O PRIVATNOSTI (POVJERLJIVOSTI)

Voditelj / Izvršitelj obrade
PU “Drukčiji radio”

Drukčiji radio vodi računa da su osobni podaci ispitanika s kojima dolazi u doticaj sigurni i zaštićeni u cilju zaštite privatnosti ispitanika. S osobnim podacima ispitanika postupa se s posebnom pažnjom i isti se koriste samo u svrhe radi kojih se prikupljaju i obrađuju, odnosno u opsegu koji je nužan za ostvarivanje prava i obveza ispitanika, obavljanje tražene usluge i drugog ugovornog odnosa. a temeljem zakonite osnove. Prikupljene podatke nećemo učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, prestankom ugovornog odnosa, ili po isteku zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Ova Izjava opisuje vrste informacija i podataka koje možemo prikupiti i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Također opisuje Vaše izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem Vaših podataka.

Načela prikupljanja i obrade podataka:

U skladu s Uredbom osobni podaci moraju biti:
zakonito, pošteno i transparentno prikupljani i obrađivani,
prikupljeni u zakonite svrhe te se dalje ne obrađuju na način koji nije u skladu s tim svrhama;
točni i prema potrebi ažurni, uz poduzimanje razumnih mjera radi osiguravanja da se osobni podaci koji nisu točni isprave ili dopune ili izbrišu
čuvani u obliku koji omogućuje identifikaciju ispitanika onoliko dugo koliko je potrebno u svrhe radi kojih se osobni podaci obrađuju;
prikupljeni i obrađivani na način da se primjenom odgovarajućih tehničkih ili organizacijskih mjera osigurava odgovarajuća sigurnost osobnih podataka, uključujući zaštitu od neovlaštene ili nezakonite obrade, slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja.

Sigurnost osobnih podataka

Drukčiji radio poduzima odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se osigurala zaštita podataka. Ove mjere se posebno odnose na računala (servere i radna računala), mreže, aplikacije koje su uključene u sustav sigurnosti. Poduzimaju se mjere kontrole pristupa sustavima za obradu podataka, unošenja podataka u sustave za obradu podataka, unošenje podataka kroz sustave za prijenos podataka. Ovlašteni radnici koji su upoznati s uvjetima tajnosti podataka su uključeni u obradu istih te su upoznati s činjenicom da se osobni podaci ne smiju koristiti u osobne svrhe ili činiti dostupnima neovlaštenim osobama, bilo pravnim bilo fizičkim.
Osobni podaci prikupljat će se po načelu minimizacije, te će se i pohranjivati na najmanjem mogućem broju mjesta na kojima će biti adekvatno zaštićeni.
Drukčiji radio osvješćuju svoje radnike o potrebi kontinuirane zaštite privatnosti ispitanika te su svi radnici dužni pridržati se tehničkih i organizacijskih mjera koje se poduzimaju kako bi se osigurala zaštita vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja.

0%