play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Sutra premijera predstave “Stani inspektore!” Gradskog Kazališta Mladih Vitez

U utorak, 18. lipnja, s početkom u 20 sati, u Kazališnoj dvorani u Vitezu održat će se premijera predstave “Stani inspektore!” Gradskog Kazališta Mladih Vitez. Ovo je događaj koji ljubitelji kazališta ne smiju propustiti.

Predstava “Stani inspektore!” postavlja intrigantno pitanje: kako je to kada ni sam ne znaš tko si? Odgovor na ovo pitanje publika će imati priliku otkriti kroz komični i tragični lik Osmana, policajca opsjednutog borbom protiv kriminala. Osman, na svom jedinstvenom putu, hapsi sve oko sebe, pa čak i samog sebe. Radnja predstave odvija se posvuda, ali najviše u njegovoj glavi, što gledatelje uvlači u niz neobičnih situacija i misteriozan zaplet.Ova jedinstvena priča, isprepletena komičnim i tragičnim elementima, natjerat će publiku na smijeh, ali i iznenađenje do samog kraja. Hoće li Osman uspjeti savladati svoje opsesije? Odgovor na ovo pitanje bit će otkriven u napetom završetku predstave.

U glavnoj ulozi Osmana nastupa Emin Šahdan, dok režiju potpisuje Robert Šafradin. Grafički dizajn za predstavu radio je Borislav Sučić, a izvršni producent je Ivan Sajević.

Ova talentirana ekipa obećava večer ispunjenu smijehom, napetošću i nezaboravnim trenucima.Ne propustite priliku prisustvovati premijeri predstave “Stani inspektore!” u utorak, 18. lipnja, u Kazališnoj dvorani u Vitezu, s početkom u 20 sati. Iz GKM Vitez poručuju: “Dobro nam došli!”

0%