play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Dan škole KŠC “Petar Barbarić “Travnik. Marija Lujanović najbolja učenica

Katolički školski centar „Petar Barbarić“ svečano je obilježio Dan škole prigodom 150.  godišnjice rođenja svog zaštitnika časnog sluge Božjeg Petra Barbarića.

Na svečanoj akademiji novotravničanka Marija Lujanović, učenica ovog centra, dobila je prestižno priznanje te joj je dodjeljena nagrada za proglašenje jednom od najboljih učenica u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Ova nagrada je potvrda iznimne marljivosti, truda i zalaganja koje Marija pokazuje u svom obrazovanju. Njeni izvanredni rezultati, kako u nastavnim tako i u vannastavnim aktivnostima, čine je uzorom ne samo za učenike svoje škole, već i za sve mlade u Bosni i Hercegovini.

Među brojnim gostima na proslavi Dana škole KŠC-a Travnik, nazočila je i predsjednica Federacije BiH, Lidija Bradara.

Sudionici priredbe, učenici Osnovne škole i Gimnazije, zajedno s djecom iz Vrtića i produženog boravka, svojim recitalima, igrokazima, performansima te skladbom na klaviru, poslali su poruku kako su djeca budućnost i najveća vrijednost u koju treba ulagati. Naglasili su da odrasli trebaju stvarati ljepši svijet i mirno okruženje u kojem će djeca odrastati uz poštivanje različitosti
i međusobno uvažavanje.

0%