play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Turistička ponuda srednje Bosne predstavljena u Zagrebu

U prostorijama Kulturno-informativnog centra (KIC) Veleposlanstva Bosne i Hercegovine u Zagrebu, predstavljena turistička destinacija Srednje Bosne.

Uz prisustvo mnogobrojnih veleposlanika i predstavnika stranih veleposlanstava u Republici Hrvatskoj, Turistička zajednica SBK/KSB ponosno je predstavila prirodne i kulturno-povijesne ljepote, kao i bogatu banjsko-lječilišnu ponudu i programe aktivnog odmora koje dominantno privlače posjetitelje Srednje Bosne. Turistička zajednica SBK/KSB posebno je istaknula svoje adute, naglašavajući raznolikost i bogatstvo turističke ponude koja privlači posjetitelje iz cijelog svijeta.

Prezentaciju i promociju turističkih destinacija Srednje Bosne svim uzvanicima predstavili su direktor Turističkog ureda TZ SBK/KSB, Miroslav Matosevic, te stručni suradnik Turističkog ureda, Faruk Koric.

Organizacija ove prezentacije i promocije turističke ponude BiH rezultat je suradnje Veleposlanstva BiH u Zagrebu, pod vodstvom veleposlanice Elme Kovačević-Bajtal. Bila je to izvrsna prilika za promociju kulturne raznolikosti i prirodne ljepote Bosne i Hercegovine te za jačanje turističkih veza između zemalja regije.

Osim Turističke zajednice SBK/KSB, u promociji turističkih destinacija Bosne i Hercegovine sudjelovale su i druge turističke zajednice iz zemlje: Turistička zajednica Kantona Sarajevo Visit Sarajevo, Turistički klaster Hercegovine, Turistička organizacija Republike Srpske te Turistička zajednica grada Bihača.

Ovaj događaj nije samo predstavio turističke atrakcije, već je i ujedinio napore različitih regija u promociji bogatstva Bosne i Hercegovine kao turističke destinacije koja ostavlja neizbrisiv dojam na svoje posjetitelje.

0%