play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Nadal najavio mogući nastup na OI u Parizu

Rafael Nadal je napokon rekao ono što je Španjolska čekala, a njegova izjava oduševit će sve istinske ljubitelje tenisa.

“Volio bih igrati u parovima s Carlosom Alcarazom na Olimpijskim igrama u Parizu”, rekao je Nadal u intervjuu za španjolsku nacionalnu televiziju i dodao:

“Plan mi je igrati, ali još ne znam u kojim konkurencijama. To ću odlučiti u narednim mjesecima, ali jako bih volio igrati u paru s Carlosom. Želim igrati na Olimpijskim igrama bez obzira što bude na Roland Garrosu”, podsjetio je Nadal da se ove godine na istom stadionu održavaju dva velika događaja.

Jasno je da bi mu, ako se situacija s ozljedama ne rasplete u pozitivnom smjeru, bilo puno lakše nastupiti u parovima ili mješovito na OI, jer je fizički napor puno manji.

Španjolac je još jednom istaknuo kako nije sigurno da će za otprilike mjesec dana konkurirati za Roland Garros, koji je osvojio rekordnih 14 puta.

“Trenutno jedva razmišljam o igranju na stadionu Philippe Chatrier, ali želim sebi dati mogućnost da se moja situacija do tada popravi”, objasnio je.

“Nemam imperativ igrati, nemam više nijedan teniski san, ali uživam u treninzima i natjecanjima, naravno kad mi to zdravlje posluži. Ima još dana kada je sve dobro i dana kada je sve teško. Sada mi je jedini plan da se više ne ozlijedim, jer ako se to dogodi, gotovo je.”

0%