play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Dario Šunjić predstavio novi singl “Moj svijet”

“Radi po svom, živi kako želiš” riječi su nove pjesme Darija Šunjića “Moj svijet„” kojom ovaj mostarski kantautor nastavlja svoju muzičku priču prema prvom albumu, a premijerno ste pjesmu mogli čuti u programu Drukčijeg radija.

Tekst i muziku potpisuje Dario i ovo je osmi singl, koji će se uskoro, uz ranije objavljene i još neke nove pjesme, naći na albumu prvijencu čiji se izlazak očekuje uskoro.

Pjesma donosi motivacijski tekst, koji slavi život i ljubav, pružajući dozu pozitive. Namjera autora je kod slušatelja probuditi onu iskonsku potrebu da prije svega budemo dobri ljudi, što su mnogi usput zaboravili.

“Pjesma je tematski drukčija od prethodnih i nije tipična ljubavna, već promišlja općenito o ljudskom biću, motivira nas da se ustanemo nakon svakog pada i da ne odustajemo od svojih snova ni kad je teško”, kazao je Dario izrazivši zadovoljstvo nastavkom suradnje sa svojom provjerenom ekipom izvrsnih glazbenika.

Pjesma je nastala u studiju Joco Music House u Fojnici. Za produkciju, aranžman i gitare bio je zadužen Josip Vukoja, Saša Miočić (klavir i synth), Marko Jakovljević (bass), Mario Klarić (bubnjevi) dok je back vokale otpjevala Daria Hodnik Marinković.

Vizualni identitet pjesme djelo je talentiranog Dine Kadragića, a u njemu su ukomponirana i umjetnička djela, slike i skulpture, akademskog slikara Maria Šunjića.

0%