play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Aco Petrović opet izbornik Brazila

Od 2. do 7. srpnja Brazil će igrati kvalifikacijski turnir te je smješten u skupini s Crnom Gorom i Kamerunom. U drugoj skupini se nalaze Latvija, Gruzija i Filipini, a samo će jedna od tih šest momčadi putovati prema Parizu.

Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaški savez na svojim internetskim stranicama. Petrović se vraća na poziciju izbornika Brazila gdje je ranije radio od 2017. do 2021. godine. Na tu dužnost dolazi kako bi odveo momčad na ovogodišnje Olimpijske igre koje će se održati u Parizu.

Petrović je izrazio zadovoljstvop povodom povratka na izborničku poziciju Brazila. Naglasio je fokusiranje na plasman na Olimpijske igre u Parizu.Od 2. do 7. srpnja Brazil će igrati kvalifikacijski turnir te je smješten u skupini s Crnom Gorom i Kamerunom. U drugoj skupini se nalaze Latvija, Gruzija i Filipini, a samo će jedna od tih šest momčadi putovati prema Parizu.

“Aleksandar Petrović ima naše potpuno povjerenje. Znamo da će nas kvalitetno voditi u sudarima koji nam slijede protiv europskih suparnika”, izjavio je predsjednik tamošnjeg košarkaškog saveza Guy Peixoto Jr.

0%