play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Novi Travnik i SAD: Suradnja za bolju javnu upravu i veću transparentnost

“Napredak Novog Travnika je zajednički cilj!” – izjavio je načelnik Općine Novi Travnik, Stjepan Dujo, nakon potpisivanja sporazuma o partnerstvu s veleposlanikom Sjedinjenih Američkih Država u BiH Michael J. Murphyem. Ovaj sporazum je usmjeren na pružanje asistencije i pomoći lokalnim zajednicama u Bosni i Hercegovini, kako bi unaprijedile usluge javne uprave.

“Ovaj program će osnažiti građane, poslovne subjekte i civilno društvo da imaju jači glas u svojim lokalnim vladama, zahtijevaju pozitivne promjene i drže svoje izabrane dužnosnike odgovornima“ – poručili su iz veleposlanstva SAD-a.

“Nastavljamo jačati naše usluge, poticati održivi razvoj i investicije te poboljšavati transparentnost i odgovornost prema našim građanima. Svi smo pozvani da sudjelujemo u ovom procesu i zajedno gradimo bolju budućnost za Novi Travnik“ – poručio je načelnik Dujo.

Veleposlanik Murphy sastao se s gradonačelnicima/načelnicima Broda, Lukavca, Odžaka, Stanara, Bihaća, Bosanske Krupe, Jajca, Ključa, Livna, Novog Travnika, Busovače, Travnika i potpisao sporazume o partnerstvu s tim gradovima/općinama u izgradnji modernog upravljanja usmjerenog na građane.

0%