play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Novi Travnik: Investicija od gotovo 200.000 KM za projekte razvoja

Novi Travnik će u narednom razdoblju dobiti uređeniju Gradsku knjižnicu i čitaonicu, a za tu namjenu bit će uloženo 42.500€. Osim toga, Vlada Republike Hrvatske podržala je i projekt nabave vozila za JU Edukacijsko – rehabilitacijski centar “Duga” u iznosu od 52.000€.

Stjepan Dujo, načelnik Općine Novi Travnik, zahvalio se na potpori Vladi RH i što su uvidjeli značaj ova dva projekta, koja su od velike koristi za lokalno stanovništvo, te samim time pokazali koliko su istinski prijatelji Novog Travnika i Bosne i Hercegovine.

Rezultat je to projekta potpore Republike Hrvatske u svrhu socijalnog razvoja lokalne zajednice, kojeg provodi Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike RH. Tajnik Ministarstva Ivan Vidiš, kazao je kako je podržano 43 projekta ukupne vrijednosti  2.000.000€  

Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas, dodao je kako je na sastanku u Grudama napravljena retrospektiva onoga što je učinjeno u proteklih osam godina na realizaciji projekata, koji se financiraju uz potporu Republike Hrvatske. Naglašeno je kako je od 2006. godine, Vlada RH uložila oko 300 milijuna eura za potpore projektima Hrvata izvan RH. Najviše novca dodijeljeno je za projekte u Bosni i Hercegovini.

0%