play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Britanski muzej traži obožavatelja Taylor Swift za jednu od savjetničkih pozicija

Važna obavijest za najveće obožavatelje Taylor Swift: oglas za vaše radno mjesto iz snova je upravo objavljen. Britanski muzej Victoria and Albert traži obožavatelja Taylor Swift za jednu od savjetničkih pozicija koje muzej stvara kako bi svojim kustosima pomogao da nauče više o specifičnim temama i kulturnim trendovima.

Londonski muzej je u petak rekao da želi razgovarati s britanskim “Swiftiesima”, kako se nazivaju obožavatelji Swift, uoči njene europske turneje ne bi li dobio “uvide u kulturu i umijeće ručnog izrađenih znakova, narukvica prijateljstva i suvenira vezanih uz Taylor Swift”. Njeni obožavatelji su poznati po tome što razmjenuju narukvice prijateljstva na njenim koncertima.

Druge savjetničke uloge u muzeju odnose se na obožavatelje emojija ili ljubitelja predmeta poput cipela Crocs, a na internetskoj stranici muzeja piše da je riječ o honorarnim poslovima. Muzej je već zaposlio obožavatelja LEGO-a i Pokemona za slične uloge.

Kandidati koji budu odabrani će se sastati s kustosima muzeja kako bi s njima podijelili svoje znanje. Muzej je rekao da su radna mjesta “dio napora da nadopuni ogromno znanje kustosa unutar zidova muzeja i da se ‘odozdo’ unese iskustvo u veoma specifičnim kulturnim nišama”.

0%