play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Ancelotti otkrio Modrićevu sudbinu u kraljevskom klubu

Luka Modrić i njegova sudbina u real Madridu već mjesecima puni sprortske novine kako u Španjolskoj, tako i diljem svijeta. Španjolski AS u utorak je objavio Modrića na naslovnici i tekst u kojem su tvrdili da je kapetan Vatrenih nesretan u Madridu.

Aktualni trener kraljevskog kluba Carlo Ancelotti progovorio je na tu temu.Trener Reala je dao do znanja da Modrić u Realu može igrati koliko hoće, a na njemu je da odluči do kada. Ancelottti je poručio : “Modrić je legenda Reala i nogometa, on je taj koji će odlučiti o sljedećoj sezoni”.

Kapetan Vatrenih više je puta istaknuo da obožava Real Madrid i da se ne bi bunio da baš u Realu završi karijeru, no bogata ponuda iz Saudijske Arabije i dalje je aktualna.

Zasad je nepoznato hoće li uprava ponuditi produženje ugovora kapetanu hrvatske reprezentacije koji je u Real došao u ljetnom prijelaznom roku 2012.

Ancelotti je ostavio Modrića na klupi za pričuve u posljednje dvije utakmice s Almerijom i Las Palmasom. Štoviše, nije ga poslao niti na zagrijavanje tijekom tih susreta u kojima je “Kraljevski klub” pobijedio s 3-2 i 2-1.

“Rekao sam tada ono što sam i mislio. Mlade igrače, poput Arde Gulera (18), mogu poslati na zagrijavanje znajući da ih neću uvoditi u igru, ali to ne mogu raditi s Lukom Modrićem koji ima (gotovo) 39 godina, koji je osvojio pet Liga prvaka i koji je klupska legenda”, rekao je Ancelotti koji u svakoj utakmici ima pravo na pet zamjena.

“Dakle, kada budem siguran da će on igrati slat ću ga na zagrijavanje, a ako ne budem siguran neću ga slati. Luka to zna”, dodao je.

Ove sezone je nastupio u 24 utakmice tijekom kojih je upisao šest asistencija i jedan pogodak.

0%