play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Modrić dobio prestižnu nagradu za veznjaka desetljeća

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (38) primio je u ponedjeljak u Madridu nagradu sportskih novina AS za postignuća ostvarena tijekom proteklih 10 godina, prilikom čega je rekao da je sretan Real Madridu, ali je odbio govoriti o budućnosti.

Modrić je osvojio 23 trofeja od kada je došao u Real Madrid u ljeto 2012. godine.

Voditeljica svečanosti, održane u kazalištu Teatro Real u središtu grada, rekla je u najavi da je u Real Madridu “teško igrati deset mjeseci, a zamislite tek deset godina”.

Modrić, u crnom sakou i bijeloj košulji, na podiju je primio statuu u obliku slova AS, prilikom čega je zahvalio tim novinama, svim trenerima i navijačima.

– Jako se dobro osjećam, uživam u svakom trenutku, u najboljem klubu na svijetu, rekao je Modrić.

Voditeljica ga je upitala hoće li ostati u Real Madridu nakon što mu za šest mjeseci istekne ugovor, nakon čega je u dvorani uslijedilo veliko iščekivanje odgovora.

– Nije trenutak za govoriti o tome. Živim u sadašnjosti, usredotočen sam na ono što mi sada slijedi, a vidjet ćemo što će biti u budućnosti, odgovorio je Modrić.

On sam se nasmijao, kao i prisutni, na takav odgovor na što je voditeljica rekla da se ona nada da će i nakon 30. lipnja igrati za Real Madrid.

Kraljevski klub, s kojim je Modrić osvojio pet liga prvaka, plasirao se u osminu finala tog natjecanja sa svih šest pobjeda u skupini nad Napolijem, Bragom i Union Berlinom. Modrić je rekao da bi bio “nevjerojatan” uspjeh da i ove godine dođu do pehara Lige prvaka.

U osmini finala će u veljači igrati protiv njemačkog Leipziga kojeg je hrvatski veznjak nazvao “teškim protivnikom”.

0%