play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Xavi napušta Barcelonu nakon niza poraza

Na press konferenciji za novinare još uvijek aktualni trener Barcelone Xavi potvrdio je kako nakon 30. lipnja, odnosno kraja ove sezone, više neće biti trener Barcelone.

– 30. lipnja napustit ću klub. To je odluka o kojoj smo razgovarali s predsjednikom, s osobljem… Barça treba promjenu smjera – rekao je 44-godišnji Xavi na uvodu u press konferenciju i nastavio:

– Mislim da ovo opušta opću situaciju. Osjećam se najodgovornijim. Dobar posao je obavljen, ali mislim da moj projekt kao trenera mora završiti 30. lipnja. To će osloboditi igrače. Razmišljao sam o klubu, dobro se osjećam i na neki način sam se oslobodio. Odlučio sam prije nekoliko dana. Klubu želim sve najbolje i najbolje je da se to ne nastavi od 30. lipnja.Zahvalio je i Joanu Laporti.

– Hvala predsjedniku na povjerenju. Predsjednik je najbolji. Ja sam culé i želim najbolje za Barcelonu. Sastali smo se, bio je to vrlo ljudski razgovor. Jako cijenim predsjednika. Mislim da je vrijeme i da je to najbolja situacija za klub. Vrijeme je za promjenu smjera i dinamike, prije svega za igrače.

0%