if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Eduardo da Silva preuzima tuzlansku Slobodu

Sve je spremno za novi angažman bivšeg Vatrenog i miljenika navijača Eduarda da Silve.

Mediji su već pisali o mogućem preuzimanju upravljanja tuzlanske Slobode od strane legendarnog vatrenog da Silve.Kako prenose gotovo svi bosanskohercegovački mediji, četvrti najbolji strijelac u povijesti hrvatske reprezentacije u klub želi ući zajedno sa svojom menadžerskom agencijom.

during the Barclays Premier League match between Arsenal and Wigan Athletic at the Emirates Stadium on September 19, 2009 in London, England.

Predstavnici Slobode sastali su se s legendarnim ‘hrvatskim‘ Brazilcem u Zagrebu i dogovorili sve detalje. Eduardo će kratko posjetiti svoj rodni Brazil i potom će biti spreman za novu stanicu u svojoj karijeri:

– Izuzetno sam zadovoljan radnim sastankom s predstavnicima FK Sloboda. Dobio sam i više nego dovoljno informacija o klubu i gradu Tuzli. Detaljno su mi prezentirani klupski planovi i vizija. Zahvalan sam ljudima iz kluba jer su došli u službeni posjet. Imao sam dosta neformalnih poziva iz mnogih klubova, ali ovo je prvi službeni kontakt nekog od njih. Inicijalno smo dogovorili smjernice za idući period i stavljam se na raspolaganje Slobodi. Zbog privatnih obaveza moram se vratiti u Brazil, ali moji suradnici nastavljaju komunikaciju s predstavnicima Slobode. U što kraćem roku planiram posjetiti Tuzlu i formalizirati svoju ulogu u klubu – izjavio je za medije Da Silva.

0%