if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Saša Antić predstavio novu pjesmu “Blago”

Nakon što je objavio spotove za pjesme Čepić, Kornjača, Gang Bang 2020, Dešperado, Dijagnoza i D.O.O., Saša Antić aka Alejuandro Buendija sa svog nagrađivanog albuma Škrinja (nagrade Porin i Rock&Off za Najbolji album hip-hop glazbe) predstavlja video za pjesmu Blago. Stihove pjesme uz Antića potpisuje Ivan Vuković aka Magellano.

“S velikim ponosom i zadovoljstvom predstavljam vam video spot za pjesmu Blago, meni najdražoj pjesmi sa Škrinje. Ova pjesma ima za mene posebno mjesto ne samo na albumu već i u čitavom mom radu. Radi se o još jednoj suradnji sa Magellanom, mojim velikim prijateljem i kolegom, što je za mene uvijek novo uzbuđenje i izazov, i otvaranje nekih novih umjetničkih i duhovnih dimenzija. Velika mi je čast i zadovoljstvo što je ovaj put u priču uletio i Tibor, kao snimatelj i redatelj spota, jer se radi o našem rap i video autoru bez premca, a ekipa TDKM u kojoj djeluje mi je muzički favorit kod nas. Do novih luka i novih obala, pozdravlja vas vaš Buendija. Ship ahoy! Ship ahoy!” kaže. 

Blago je Sašin favorit na albumu, u kojem u stihovima “gibam bubrezima” i “udri jače manijače” Buendija i Magellano odaju počast Dini Dvorniku, a video zaključuju stihovima jednog od najvećih hitova Daleke obale Od mora do mora. 

0%