if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Glazbenik će s pet različitih žena postati otac

Što više to bolje – čini se da se upravo time vodi njujorški glazbenik Zeddy Will (22), koji je nedavno organizirao zajedničku zabavu povodom rođenja djeteta za svojih pet trudnih partnerica. Tu je informaciju na TikToku podijelila jedna od trudnica, Lizzy Ashliegh (29).

Popularni ‘baby shower‘ organiziran je u Queensu 14. siječnja, a buduće mame i Will pozirali su za zajedničku fotografiju. “Dobrodošli mali Zeddy Willsi 1-5”, pisalo je na pozivnici za veseli događaj. “Pretpostavljam da smo sada ‘Sister Wives‘”, napisala je Ashleigh uz video, referirajući se na popularnu TLC emisiju “Sve žene moga muža” (Sister Wives) koja prati živote poligamističke obitelji.

Pjevačica je također podijelila sretne fotografije ove velike netradicionalne obitelji.

Ashleigh je u sljedećem videu otkrila da je pet mama – Ashleigh, Bonnie B, Kay Merie, Jylene Vila i Iyanla Kalifa Galletti – “prihvatilo jedna drugu” jer je “bolje za djecu” da odrastaju kao jedna “velika obitelj.”

“Pogledajte našu prekrasnu obitelj!”, napisala je u opisu jedne od fotografija. “Volimo našeg taticu! Nećemo uništavati živote naših beba. Naše su obitelji prihvatile ovu situaciju!”

“Društvo se promijenilo, a zauzvrat i moderna dinamika odnosa. Bit je u osobnom redefiniranju odnosa, odvajanja od toga da je jedan način prihvatljiv svima i odmicanja od društvenih pritisaka da se prilagodite”, komentirao je Willov menadžer za The Post ovu neobičnu situaciju.

0%