if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

JKP Vilenica Čistoća – “Ne palite kontejnere!”

Početak grijane sezone u Novom Travniku i nesmotreno bacanje žara i nedovoljno ohlađenog pepela je najčešći uzrok izazivanja vatre u posudama za odlaganje otpada, što dovodi do njihovog trajnog uništenja. Požari su uglavnom izazvani neadekvatnim odlaganjem pepela, a osim materijalne štete opasni su i za građane.

JKP “Vilenica Čistoća” d.o.o. Novi Travnik apelira na građane da budu odgovorni, jer samo takvim ponašanjem možemo spriječiti uništavanje kontejnera. Ovo je stvar opće kulture, stvar kulture pojedinaca. Kontejneri su vlasništvo Općine Novi Travnik, vlasništvo JKP “Vilenica-Čistoća“ d.o.o., kao i svih stanovnika Novog Travnika.

“U više navrata smo apelirali na građane i ovim putem apeliramo – ne palite kontejnere, time smanjujete njihov broj, a svima nam je u interesu čist grad i zdrava sredina. Paljenje kontejnera se intenziviralo ove godine, što i nama predstavlja problem. Do sada smo imali više intervencija, a neke kontejnere smo gasili i više puta za jedan dan. Do sada nije poznato tko i zašto pali kontejnere. Ovim putem apeliramo na građane da se zaustavi paljenje kontejnera i pozivamo sve savjesne stanovnike Novog Travnika da nadležnim službama prijave uočene požare, kao i osobe koje ih izazivaju.”, poručili su iz poduzeća Vilenica Čistoća.

0%