if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Mostarac Dario Šunjić predstavio novu pjesmu “Jedva čekam da te zagrlim”

Mostarac Dario Šunjić predstavio je novu pjesmu “Jedva čekam da te zagrlim” kao i video spot.

Ovo je moj sedmi singl ukupno, a ujedno i singl s kojim mogu najaviti svoj prvi album na kojem radim. Pjesma je moja autorska, a aranžman i produkciju potpisuje naš istaknuti glazbenik i producent Josip Vukoja. Pjesma je nastala davno, ali je igrom slučaja tek sad dobila tretman kakav zaslužuje, kvalitetnu produkciju i video, izjavio je Šunjić.

Na pjesmi su radili istaknuti hrvatski glazbenici Saša Miočić, Josip Vukoja, Marko Jakovljević, Mario Klarić i Daria Hodnik Marinković.

Video je snimljen u Mostaru na više lokacija i za njega je bio zadužen Dino Kadragić, dok je scenarij osmislio sam pjevač. U spotu se pojavljuju članovi plesnog studija B-Dance: Maris, Marija, Petra i njihov trener i koreograf Boris Zovko. Tu su još i Šunjićeva supruga i djeca kao statisti, te njegova nećakinja Magdalena i glazbenici Davor Lalić i Luka Perić.

Pjesma je baš onako ljubavna pozitiva u pop funky maniru i vuče na ples, a i spot je ispao simpatičan i pun dobrih vibracija, barem ga tako ja vidim. Trenutno radimo na mom prvom albumu na kojem će se naći uz ovu pjesmu naći još sedam novih pjesama te dvije starije pjesme koje su objavljene ranije. Spremam puno toga i baš se radujem novim projektima i nastupima. Planiram da album bude gotov i izađe na jesen 2024. godine, zaključio je Dario Šunjić.

0%