if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Navijači Dinama godišnje ulaznice platit će puno više nego do sad

Hrvatski prvoligaš Dinamo je najavio početak prodaje godišnjih ulaznica za nadolazeću nogometnu sezonu koje su drastično skuplje u odnosu na dosadašnje cijene.

U utorak 4. srpnja 2023. počinje prvokup godišnjih ulaznica isključivo za vlasnike godišnjih ulaznica za tribine zapad dolje i sjever dolje iz sezone 22/23., dok će za sve ostale navijače početak prodaje godišnjih ulaznica biti organiziran od 10. srpnja 2023. godine.

Godišnja ulaznica počinje vrijediti od prve službene utakmice, a to je derbi dvoboj Superkupa Dinamo – Hajduk koji je na rasporedu 15. srpnja na stadionu Maksimir, piše Indeks.

“Godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice na stadionu Maksimir u natjecanjima Prva HNL, Hrvatski nogometni kup, Hrvatski superkup te za sve domaće utakmice pod okriljem UEFA-e od srpnja 2023. do lipnja 2024.

Osim što godišnja ulaznica omogućava ulaz na svaku domaću utakmicu Dinama u novoj sezoni bez čekanja na blagajni, cijena godišnje ulaznice povoljnija je od zbroja cijena pojedinačnih ulaznica za domaće utakmice kroz cijelu sezonu”, poručio je Dinamo i objavio cijene ulaznica, piše Indeks.

Tribina sjever dolje 150 eura (za članove kluba 120 eura)Tribina zapad dolje 350 eura (za članove kluba 300 eura)

Cijene su drastično veće u odnosu na prethodnu sezonu. Prošle sezone je sjever dolje koštao 700 kuna (malo manje od 93 eura), a zapad dolje 1800 kuna (239 eura).

0%