play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Beyonce spektakularnim nasupom u Švedskoj započela svjetsku turneju

Beyoncé je u srijedu navečer započela svoju željno iščekivanu svjetsku turneju “Renaissance” u Švedskoj.

Popularna pjevačica napravila je show na najvećem švedskom stadionu Friends Areni, a sve do kraja juna obilazit će velike europske gradove poput Bruxellesa, Londona, Barcelone, Amsterdama, Hamburga i Frankfurta.

Tijekom nastupa pjevačica se više puta preodjenula, a definitivno je najviše pažnje privukla u zlatnom bodiju s iscrtanim crnim rukama postavljenim na strateškim mjestima.

Dvije iscrtane ruke postavljene su oko nogu, dvije su pokrivale intimnije dijelove tijela, a dvije su iscrtane na njezinoj stražnjici što se jasno vidjelo kada je pjevačica okrenula leđa publici tijekom izvođenja pjesme “Drunk in Love”. Izgled je upotpunila parom odgovarajućim rukavicama od lateksa.

“Taj Loewe bodi koji Beyoncé nosi bit će upisan u povijesne knjige”, “Trebam taj bodi s rukama što prije”, pisali su oduševljeni obožavatelji.

Izgled bodija je osmislio kreativni direktor Loewa Jonathan Anderson, koji je nakon što je osmislio Rihanninu odjeću za poluvrijeme Super Bowla, jedan od najtraženijih modnih dizajnera na svijetu.

0%