if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Danas počinju Dani općine Vitez, očekuje se bogat kulturno-zabavni program

Povodom održavanja dana Općine Vitez, koji se obilježava 28. travnja, danas je u zgradi općine održana press konferencija na kojoj je prezentiran sam program manifestacije. Uz tradicionalnu svečanu sjednicu Općinskog vijeća ove godine će biti održana manifestacija Dani općine Vitez tijekom koje će biti održano sedamnaest kulturnih, sportskih i drugih zbivanja.

Prvi događaj je noćas (četvrtak, 13.4.) kada će u zgradi HKD Napredak u Vitezu biti predstavljena knjiga Showman autorice Dragice Križanac.

Uz svečanu sjednicu Općinskog vijeća na sam Dan općine u petak, 28.4. općinske službe spremile su bogat zabavni program na otvorenoj pozornici. Tako će toga dana u 17:30 biti održan defile kulturno- sportskih kolektiva, nakon čega slijedi nastup DJ Gogsa i grupe Innuendo praćen vatrometom, sadržajnom ugostiteljskom ponudom te štandovima lokalnih kreativaca koji će nuditi svoje proizvode.

Koncert će biti održan ispred Hrvatskog doma u Vitezu, a štandovi će biti postavljeni u ulicama Hrvatskih branitelja i Silvija Strahimira Kranjčevića, koje će biti zatvorene za promet motornih vozila.

„Vjerujem kako smo i ove godine uspjeli ponuditi sadržajan program u kojemu će svatko pronaći dio za sebe. Dani općine Vitez su prigoda da javnosti, zajedno s kulturno- sportskih i ostalim udrugama, prikažemo ono što smo pripremali i radili u vremenu za nama te sigurno svi s nestrpljenjem očekujemo koncerte, predstave, izložbe i sportska natjecanja koja su pred nama“, kazao je, između ostaloga na konferenciji za medije načelnik Općine Vitez Boris Marjanović.

Od ostalih događaja valja istaknuti kako se planira održavanje sportskih natjecanja i turnira, izvođenje predstava, pjesničkih večeri, koncerata i izložbi, sve u organizaciji udruga građana kojima je Općina pokrovitelj.

„Svečana sjednica Općinskog vijeća bit će 28.4., a na njoj ćemo predstaviti sve što je do sada urađeno kada je u pitanju Općina Vitez, ugostit ćemo naše goste i prijatelje te dodijeliti javna priznanja zaslužnim građanima, udruženjima i poslovnim subjektima“, rekao je predsjednik Općinskog vijeća Hidajet Sivro.

0%