if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Dobra vijest za ljubitelje Ratova zvijezda, stižu tri nova nastavka

Walt Disney je otkrio planove za tri nova filma “Ratovi zvijezda”, uključujući i onaj s Daisy Ridley koja ponavlja svoju ulogu heroja Jedija u dalekoj, dalekoj galaksiji.

Ridley će se pojaviti kao Rey, u priči smještenoj 15 godina nakon događaja iz filma “Uspon Skywalkera” iz 2019. godine. Nadolazeći film usredotočit će se na ponovnu izgradnju Novog Jedi Reda dok se sile povećavaju da ga sruše, poručili su iz Disneya.

Predsjednica Lucasfilma Kathleen Kennedy najavila je nove projekte u Londonu na godišnjoj konvenciji fanova Star Wars Celebration, gdje je glumica izašla na pozornicu kako bi potvrdila svoj povratak u blockbuster franšizu.

Kompanija je pauzirala nove filmove “Ratova zvijezda” nakon “Uspona Skywalkera”. Film koji je trebao biti objavljen ove godine, “Rogue Squadron”, je odbačen, kao i neki drugi koji su bili u ranom razvoju.

Nakon 12 dijelova, nadolazeći filmovi ne spadaju pod klasičnu trilogiju Star Warsa, jer je svaki smješten u različito vremensko razdoblje.

Drugi od tri nadolazeća filma zaronit će u prošlost kako bi ispričao priču o prvom Jediju koji je upravljao Silom, rekla je Kennedy.

Treći će biti smješten u sadašnjosti i bilježit će eskalirajući rat između ostatka imperija i novonastale Nove Republike. Predvodit će ga Dave Filoni i Jon Favreau, tim koji stoji iza popularne TV serije Star Wars “The Mandalorian”.

Nisu objavljeni datumi izlaska filmova, a njihova najava dolazi nakon što je franšiza posljednjih godina bila fokusirana uglavnom na Disney+ seriju.

0%