play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Evo koliko koštaju ulaznice za Eurosong

Ulaznice za natjecanje za pjesmu Eurovizije kreću u prodaju danas u podne, a obožavatelji se pripremaju za borbu za mjesto u Liverpoolu, javlja britanski Sky News.

Ukupno će devet emisija biti dostupno za gledanje obožavateljima u Liverpool ACC-u, od generalnih proba polufinala pa sve do velikog finala uživo 13. svibnja.

Iako dvorana u Merseysideu obično prima 11.000 ljudi, čini se da će biti dostupno oko 6.000 ulaznica po nastupu jer je prostor smanjen zbog velike pozornice i produkcijskih zahtjeva.

Obožavatelji će svoje ulaznice morati kupiti na Ticketmasteru, a savjetovano im je da naprave račun prije nego što krenu u prodaju.

Cijene će se kretati od 30 funti (oko 66 KM) do 380 funti (oko 836 KM) za svih devet emisija. Očekuje se da će potražnja biti vrlo velika, s milijunima ljudi u desecima zemalja koji se bore za svoje mjesto, piše Sky News.

Oni koji imaju dovoljno sreće da nabave kartu, mogli bi naići na kamen spoticanja kada je riječ o smještaju, jer su mjesta za boravak širom Liverpoola tijekom tjedna Eurosonga rasprodana gotovo odmah nakon najave da će se tamo održati.

Podsjetimo, Velika Britanija je izabrana kao zemlja domaćin zbog rata u Ukrajini zahvaljujući drugom mjestu britanskog predstavnika.

Zbog toga će oko 3.000 ulaznica biti izdvojeno za Ukrajince koji žive u Velikoj Britaniji.

0%