if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Evo kako zvuče neki od najvećih regionalnih hitova na engleskom jeziku

Mladi muzičar James Night na društvenim mrežama obrađuje poznate hitove s prostora bivše Jugoslavije, ali ih pjeva na engleskom jeziku.

James je otpjevao mnoge poznate hitove, a posljednja obrada koju je objavio na svom Instagramu je pjesma “Lejla” Harija Mata Harija.

Obrada “Lejle” na engleskom jeziku privukla je brojne korisnike društvenih mreža, a svi su složni da i u ovoj verziji pjesma zvuči odlično.

“Savršeno”, “Taman kad sam mislila da ne može bolje”, “Divno”, “Zovem se Lejla. Sva sam se naježila. Bravo”, “Naježila sam se na ovu verziju. Bravo”, neki su od komentara njegovih oduševljenih pratitelja.

Prije nekoliko dana obradio je Severinin hit Tvoja prva djevojka, a podijelila ga je i sama pjevačica na društvenim mrežama.

Neke od hrvatskih pjesama koje je James Night otpjevao na engleskom su i Cesarica Olivera Dragojevića, Prava ljubav Lane Jurčević i Luke Nižetića, Jutro donosi kraj Vesne Pisarović, Ime mi spominje Magazina, Zar više nema nas Massima, Noć je prekrasna Daleke Obale, Odlazim Plavog orkestra itd.

0%