play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

JP Vilenica Vodovod – Obavijest za korisnike

JP Vilenica Vodovod Novi Travnik izdala je priopćenje za korisnike svojih usluga vezano za racionalniju potrošnju vode tijekom sušnog razdoblja. Priopćenje donosimo u cijelosti:

“Poštovani korisnici, uslijed velikih vrućina došlo je do povećanja potrošnje vode, zbog čega kod pojedinih korisnika dolazi do oscilacije pritiska, a kod nekih i do potpune obustave u vodosnabdijevanju.

Jedan dio neodgvornih građana vrši neracionalno korištenje vode zalijevanjem bašti, pranjem dvorišta, punjenjem bazena i slično.

Pozivamo korisnike da vodu troše racionalno i time se solidariziraju sa korisnicima koji imaju problema u vodosnabdijevanju za osnovne potrebe, pogotovo uzimajući u obzir da su prema vremenskim prognozama najavljene veoma visoke temperature u narednom periodu.

Ukoliko se na ovo upozorenje ogluše korisnici koji vodu koriste neracionalno, poduzeće će biti primorano da u skladu sa Odlukom o komunalnom redu općine Novi Travnik, član 197, a koji se odnosi na štednju vode, poduzme odgovarajuće mjere.”

0%