play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Kupila Teslu pa se zbog plijesni u autu razboljela

Nevjerojatna priča. Naime, žena po imenu Elle navodi da je počela osjećati simptome poput ekstremnog umora, bolova u ramenima, krvarenja iz nosa, mučnine i gubitka kose.

Električnog Teslu je kupila 2021., a nakon svega dvije godine ga prodala. Požalila se: “Umor je bio prvi simptom i s vremenom je postajao sve veći. Vratila bi se kući iz kupovine i morala bi leći u krevet 20 minuta prije nego što bih uopće mogla istovariti stvari iz auta.”, kaže i nastavlja:

“Tek nakon dugih putovanja s mamom u njezinom automobilu, u kojem sam se osjećala odlično, shvatila sam da nešto nije u redu‘, tvrdi bivša vlasnica Tesle.

Inače, godinu dana nakon što je dobila auto, počela je osjećati bolove u vratu i ramenima, koji su se progresivno pogoršavali: “Dakle, naslon za glavu nije podesiv i tjera vas u položaj vrata prema naprijed s zakrivljenim gornjim dijelom leđa. Nikada u životu nisam imala krvarenje iz nosa, ali odjednom mi je i krv počela curiti iz nosa. Osjećala bi mučninu, a na kraju mi je i kosa počela otpadati. Sve je prestalo otkako smo prodali automobil.”

“Suprug i ja smo pokušavali pronaći krivca u svemu drugome, sve dok nije postalo očito. Nakon što sam objavila svoj problem na Instagramu, javili su mi se ljudi sa sličnim problemima. Većina se slaže da je moja Tesla bila prepuna plijesni”, zaključuje Elle.

0%