play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Fojnica: Predstava “Stani, inspektore!!!” GKM-a Vitez otvorila Napretkove dane kulture

Ovogodišnji Napretkovi dani kulture svečano su otvoreni predstavom “Stani, inspektore!!!” Gradskog kazališta mladih Vitez. Pred početak predstave, prisutne je pozdravila predsjednica HKD “Napredak”, podružnica Fojnica, Ljiljana Jurak. Zahvalila je Općini Fojnica i Ministarstvu obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB na potpori, te Gradskom kazalištu mladih Vitez, koje već tradicionalno sudjeluje u ovom kulturnom događaju.

Predstava “Stani, inspektore!!!” izazvala je veliki interes kod publike. Ova komedija viteškog kazališta osvojila je srca gledatelja u Fojnici, gdje je dvorana bila gotovo potpuno ispunjena. Tijekom cijele predstave, dvoranom se prolamao smijeh, a glavni protagonist je nekoliko puta vraćan na bis i ispraćen ovacijama.

Priča prati inspektora Osmana, koji je opsjednut borbom protiv kriminala. Osman, koji svoju karijeru gradi u Zagrebu, na komičan i tragičan način uhićuje sve oko sebe, pa čak i samog sebe. Radnja se odvija posvuda, ali najviše u njegovoj glavi. Kroz niz neobičnih situacija i susreta, gledatelji su uvučeni u misteriozan i napet zaplet.

U predstavi igra Emin Šahdan, režiju potpisuje Robert Šafradin, a izvršni producent je Ivan Sajević. Publika će ovu predstavu moći pogledati u nedjelju, 14. srpnja, u Kazališnoj dvorani Vitez, s početkom u 20:00 sati.

0%