play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Novi ljetni duet – Maja Šuput i Sandi Cenov

Maja Šuput i Sandi Cenov objavili su pjesmu “Opasna kombinacija” koju prati i prigodan spot. Pjesma govori o dvoje zaljubljenih, ali zauzetih ljudi koji zajedno čine opasnu kombinaciju.

Autor teksta je Neno Ninčević, a glazbu i aranžman potpisuje Miro Buljan.

“Spot prati  putovanje kroz pet različitih vremenskih razdoblja, od baroknog sjaja, preko nostalgičnih četrdesetih i pedesetih godina, kroz uzbuđenje sadašnjosti pa sve do daleke, futurističke budućnosti. Svako razdoblje donosi jedinstvenu estetiku i atmosferu naglašavajući bezvremenost i intezitet njihove ljubavi”, stoji u priopćenju.

“Kada sam prvi put čuo pjesmu ‘Opasna kombinacija’ dogodila mi se ona poznata kemija u vidu trzanja veselih nožica, koje same od sebe love ritam”, rekao je Sandi. “Nakon svega nekoliko minuta shvatio sam da je pjesma idealna za duet i istog trena pomislio na Maju. Rekao sam Miri Buljanu da želim Maju i nikog drugog, ako neće Maja, otpjevati ću je sam. Hvala Bogu Maja je odmah pristala i eto nam ljetnog veselja uz opasnu kombinaciju”, dodaje.

Strast i dramu ovog zabranjenog odnosa pretočio je video priču poznati bosansko hercegovački režiser glazbenih spotova Haris Dubica koji kaže za samo snimanje i scenarij spota kako su vizualizirali rečenicu “sve prolazi osim opasne kombinacije” putujući u jednom danu kroz vrijeme.

Naglašava kako mu je bilo izuzetno zadovoljstvo surađivati sa Majom i Sandijem jer su se snašli u svakoj epohi i pokazali glumački talent, uz glavnog glumca u spotu Aldina Tucića Tuce koji je i profesionalni glumac, a koji im je pomogao kako se najbolje snaći u scenama.

0%