play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Ismail Đidić iz Viteza prvak Svjetske karate lige za mlade

Protekli tjedan u Poreču se održavao najmasovniji karate događaj za mlade karatiste u svijetu koji je okupio preko 4000 natjecatelja iz 74 zemlje svijeta.

Na turniru u organizaciji Svjetske karate federacije nastupilo je i pet članova Karate kluba “Mladost” Vitez a najzapaženiji uspjeh
postigao je Ismail Đidić osvojivši zlatnu medalju u kategoriji borbe kadeti – 57kg i to u kategoriji sa maksimalnim brojem sudionika. Ismail je fantastičnim nastupima zabilježio pet pobjeda protiv reprezentativaca Ukrajine rezultatom 4:2, Crne Gore 4:2,Ukrajine 5:0, Kazahstana 6:1, ponovno Ukrajine 5:3 i u finalnom meču je trijumfirao nad predstavnikom Češke uvjerljivim rezultatom prije isteka vremena 9:1.

Izuzetan nastup imao je i Ismailov brat Đidić Vedad  koji je u kategoriji borbe kadeti -52kg zauzeo visoko sedmo mjesto. Dominika Maleš  u kategoriji borbe kadetkinje +61kg je također imala izuzetno dobre nastupe ali je nažalost izgubila u trečem krugu. Dobar nastup imala je i Ema Bešić u kategoriji borbe juniorke -53kg.

Čestitke svim sudionicima!

0%