play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

U terorističkom napadu na ambasadu Izraela u Srbiji teško ranjen policajac

U terorističkom napadu u Srbiji teško je ranjen policajac Miloš Jevremović. Napad se se dogodio ispred ambasade Izraela na Dedinju, kada ga je napadač, najvjerovatnije pripadnik vehabija, konzervativnog islamskog pokreta, samostrijelom pogodio u vrat.

Ministar policije Ivica Dačić, koji je odmah nakon napada otišao u bolnicu, ispričao je sve detalje i pokazao fotografiju ranjenog Miloša, koji je po prijemu hitno odveden u operacijsku salu i, kako kažu doktori, samo pukom srećom preživio napad.

Kako je rekao ministar, pripadniku Žandarmerije život je sačuvao to što nije izvadio strijelu iz vrata.

– Policajac je uspio obraniti ambasadu i spasiti vlastiti život. Mislili smo da će napadač ostati živ, da možemo saznati još nešto. Činjenica je da se radi o vehabijama. Osim samostrijela, bio je naoružan i nožem. Prvo treba utvrditi točan identitet organizacije s kojima je povezan. Osim terorizma nema drugog motiva zašto bi netko napao Žandara. Očekujem da ćemo u nekoliko sati imati identitet napadača. U ambasadi nitko nije bio ugrožen u trenutku napada. Inače, javile su nam se druge države da pomognu u istrazi – rekao je ministar prilikom obraćanja medijima.

0%