play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Aerodrom Tuzla ovog ljeta povećava broj letova

Pegasus kreće od 3.8. sa jednim tjednim letom iz Istanbula za Tuzlu, subotom. Ovako će letjeti do kraja ljetnog reda letenja, a intenzivno se pregovara o nastavku operacija zimi i povećanju frekvencija.

Ogromna vijest! Haličević je uspio u onom što godinama drugi direktori samo pričaju i nisu uspjeli! Bravo Tuzla.

Već je poznato da Wizz Air tijekom 9. mjeseca povećava letove za Tuzlu iz Memmingema sa 3 na 5 letova. Iako je prije ovo bilo objavljeno samo za 8. mjesec, sada će tako letjeti do 26. listopada. Nakon toga ove zime će letjeti sa 3 tjedna leta.

Kompanija od 3.9. dodaje treći let za Basel, kako će letjeti do kraja 10. mjeseca, nakon čega ponovo ima 2 tjedna leta. Kompanija od 4. rujna povećava i Dortmund sa 3 na 4 leta, kako će letjeti i iduće zime.

Wizz Air tijekom sedmog mjeseca ima samo 8 tjednih letova za Tuzlu. U osmom mjesecu broj letova povećava na 10, a od devetog mjeseca povećava na čak 12 letova tjedno. Sa Pegasusom to znači 13 letova tjedno, a kada ukalkuliramo i letove Tailwinda i Freebirda za Antalyu to je 17 tjednih letova. Iduće zime Wizz Air će imati devet tjednih letova kako je i prvotno planirano, piše Zamaaero.

0%