play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Posljedice nevremena MZ Šenkovići

Posljedice nevremena ostavile su traga i u MZ Šenkovići, gdje su lokalne prometnice pretrpjele značajna oštećenja. Komunalna poduzeća zajedno s mještanima od prvog su dana na terenu, nastojeći sanirati nastalu štetu i osigurati sigurnost u prometu.

Najveći izazov predstavlja naselje Torine, gdje je oštećenje prometne komunikacije ugrozilo prometovanje. Civilna zaštita i druge stručne službe planiraju naredne korake u sanaciji terena, s ciljem vraćanja normalnog prometnog režima.

“Oštećenje ceste na putu prema Šenkovićima i kroz naselje Torine, uslijed odrona rezultiralo je značajnim sužavanjem prometnice, što predstavlja dodatni izazov za naše timove”, istaknuo je pomoćnik načelnika za Civilnu zaštitu Emir Letić, najavljujući intenzivan nadzor i sanaciju u idućim danima.

Općinske službe su angažirane od samog početka, pružajući potporu i koordinaciju svim aktivnostima na terenu. Stanovnici su pozvani na suradnju kako bi se brzo riješili problemi izazvani ovim nevremenom. Svi resursi su mobilizirani kako bi se što prije normaliziralo stanje i povratila stabilnost.

0%