play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Boris Marjanović kandidat za načelnika Viteza

Sinoć je u Vitezu održana sjednica OO HDZ BiH Vitez na kojoj je općinska organizacija HDZ-a u Središnjoj Bosni odlučivala o kandidatu za načelnika općine Vitez na predstojećim lokalnim izborima.

Kako doznaje portal Centralna.ba jednoglasnu podršku dobio je Boris Marjanović, predsjednik ove općinske organizacije, te će tako biti kandidat za načelnika općine Vitez. Od ranije je već poznato kako su hrvatske političke stranke na području općine Vitez odlučile zajednički predložiti kandidata za načelnika što je pokazatelj zrelog i odgovornog ponašanja svih politički bitnih čimbenika na području općine Vitez s hrvatskim predznakom.

“Izuzetno sam zahvalan svima koji su prepoznali kao pozitivno ono što smo radili protekle četiri godine u našem Vitezu te izrazili želju da sve započeto privedemo kraju i generiramo nove razvojne projekte, zajedno sa svim našim žiteljima i onima koji Vitez nose u srce. U narednom periodu, vodeći pozitivnu kampanju, sukladno zakonskim propisima i demokratskim vrijednostima nastavljam slušati potrebe svoje lokalne zajednice kako Vitez istinski bio ono što želimo, a to je naše istinsko središte u svakom smislu riječi“, izjavio je Boris Marjanović nakon sjednice OO HDZ BiH Vitez.

Boris Marjanović aktualni je načelnik općine Vitez, te je ovoj općini proteklih godina donio nih pogodnosti za društvenu zajednicu, a posebice za mlade.

Također na sjednici je usvojena i koalicijska kandidacijska lista za Općinsko vijeće (HDZ BiH, HSS SR, HKDU), na kojoj je trideset osoba, predstavnika svih viteških naselja, raznolika po obrazovnoj, spolnoj, starosnoj i stručnoj strukturi, a nositelj liste i ovoga puta bit će Ranko Križanović. Lista će u cijelosti biti predstavljena nakon ovjere Središnjeg izbornog povjerenstva BiH.

0%