play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Baby Lasagna ima novu pjesmu

Marko Purišić, umjetničkog imena Baby Lasagna, objavio je prvu pjesmu nakon velikog uspjeha Rim Tim Tagi Dim na ovogodišnjem Eurosongu.

Točno u podne pjevač je na YouTube kanalu objavio spot za pjesmu pod nazivom and I. Spot je ponovno radila Markova djevojka Elizabeta Ružić.

Hrvatski skladatelj i autor glazbe za brojne holivudske filmske najave Goran Dragaš među prvima je poslušao novu Markovu pjesmu. 

“Očekivao sam da će video biti odličan. Drugačije je nego njegov Rim Tim Tagi Dim. Vidim promjenu u njegovom stilu i imidžu, što je odlično”, rekao je Goran. Marka su razveselile njegove pohvale te ih je objavio na Instagramu, a ispod objave se ponovno javio Goran.

“Ljudi ne shvaćaju koliko je teško objaviti sljedeći singl nakon planetarno popularnog prvog. Opet, ponosan sam na tebe jer si napisao sve, od glazbe do teksta, kao i producirao. Još sam više ponosan što si još uvijek nevjerojatno i skromno ljudsko biće i što te slava nije promijenila. Bila je privilegija reagirati na tvoj video i gledati te kako osvajaš svijet i postaješ globalna superzvijezda – što već jesi u mojim mislima”, napisao je Goran. 

Lasagna je nedavno najavio turneju za proljeće 2025., koju producira Live Nation, najveća svjetska promotorska kuća. Nastupit će u 16 država, odnosno imat će 21 koncert u šest tjedana. 

0%