play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Rukometna akademija Vitez provodi projekt Sportteen

Rukometna akademija Vitez, ovoga mjeseca krenula je s implementacijom projekta “Sportteen- zdravo odrastanje, sport tinejdžerima”.

Ovaj projekt RA Vitez provodi kroz Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2, kojeg financira Europska unija, a provodi Razvojni program ujedinjenih naroda (UNDP)

Ciljna skupina u ovome projektu su tinejdžeri i tinejdžerke u dobi od 14 do 18 godina koji su zainteresirani za sport i aktivno sudjelovanje u sportskim aktivnostima. Projekt “Sportteen! Zdravo odrastanje, sport tinejdžerima!” ima za cilj pružiti tinejdžerima priliku za sudjelovanje u sportskim aktivnostima koje će unaprijediti njihovo fizičko zdravlje, socijalnu interakciju i samopouzdanje.

Uz redovite treninge bit će održana i predavanja relevantnih stručnjaka iz raznih oblasti, kao što je fitnes ili nutricionizam uz punu potporu i mentorstvo stručnog osoblja Rukometne akademije Vitez. Isto tako, kroz projekt je predviđena i nabava sportske opreme i rekvizita, prije svega lopti za promatrani uzrast te dresova.

Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem Facebook stranice RA Vitez ili na kontakt broj 063 452 033.

0%