play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Psihomodo pop ima novu pjesmu – Vjerujem u čuda

Psihomodo Pop izbacuje spot za pjesmu pod nazivom Vjerujem u čuda. Davor Gobac, frontman ove rock grupe i autor pjesme, kaže da je to pjesma koja opisuje kako su izdržali svih ovih 40 godina djelovanja. Spot je snimljen na ne tako uobičajen način.

Spot za Vjerujem u čuda snimljen je u Digital Kinetics studiju sa sjedištem u Zagrebu, koji je specijaliziran za motion capture tehnologiju i omogućuje snimanje 3D animacija. Za potrebe ovog spota članovi benda sami su odglumili animacije, svirajući pjesmu u studiju u mocap odijelima.

Spot je rezultat višemjesečnog rada koji je podrazumijevao pripremu i vođenje motion capture snimanja, animaciju lica i cijelog tijela, postavljenje scene, obradu dobivenih animacija i modeliranje. Najzanimljiviji aspekt ovog spota je animirani dio u kojem su oživljeni likovi Mickey Mousea s originalnim pokretima članova benda.

Na pjesmi su sudjelovali i gostujući glazbenici poput Darka Sedak-Benčića, Mirona Hausera i Vojkana Jocića. Spot je režirao Radislav Jovanov – Gonzo, montažu je radila Anita Jovanov, a inspiraciju su pronašli u ilustracijama Dinka Cepaka.

Psihomodo Pop obilježava četiri desetljeća postojanja te su tim povodom objavili i album, istog naziva kao i spomenuta pjesma, Vjerujem u čuda. Ovaj značajan jubilej proslavit će velikim koncertom u zagrebačkoj Areni 12. listopada.

0%