play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Hajduk priprema dvije transfer bombe

Na male ekrane uskoro se vraćaju i utakmice iz nacionalnih liga. Jedna od njih je i HNL koja svake godine donese mnoštvo nogometnog uzbuđenja.

Dok se polako svi pripremaju za njihov početak, u Hajduku žurno rade na sastavu za novu sezonu. Dolazak legendarnog Gennaro Gattusa iznenadio je i najveće kritičare, a Nikola Kalinić je pokazao da može dovesti velika imena.

Jedno takvo ime koje se povezuje s Hajdukom je Edin Džeko. Napadač Fenerbahčea je najveća želja navijača, dočekali bi ga kao heroja, a da se nešto kuha, nije tajna. Puno se toga pita i Josea Mourinha koji još mora odlučiti računa li na najboljeg nogometaša BiH svih vremena.

No izgleda da bi legendarni Talijan u momčad mogao dobiti i Diona Drena Belju. Kako saznaju Sportske novosti, Nikola Kalinić je kontaktirao s menadžerom hrvatskog napadača i želi ga na Poljudu.

Beljo ima i još nekoliko ponuda, sigurno je da neće ostati u Augsburgu. Bivši napadač Osijeka bio je i na meti Dinama, no s Modrima se nije uspio dogovoriti i tako je Hajduk upao u priču kao jedan od ozbiljnih kandidata.Bijeli bi tako mogli dobiti Belju i Džeku za novu sezonu, a iza njih bi igrao Livaja. Strašan ofenzivni napad, a ako i Perišić ostane, bit će to izazov za sve obrane u ligi.

0%