play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

U Vitez stiže poznati trgovački lanac

Jedan od najatraktivnijih objekata u Poslovnom centru 96 u Vitezu, onaj gdje je ranije bio smješten tržni centar FIS od ovoga mjeseca ima nove vlasnike.

Naime, kako doznaje portal viteski.ba dosadašnji vlasnici odlučili su građevinu prodati firmi Belamionix sa sjedištem u Brčkom. Ova zgrada, na izvrsnoj lokaciji, s parking mjestom namijenjena je prije svega za tržni centar, a posljednjih godina u njemu je bila smještena tvornica čarapa, administrativni uredi te svadbeni salon FIS.

Firma Belamionix, koja je u višemilijunskoj transakciji postala vlasnik nekretnina nije javno objavila svoje planove, no nagađanja su da će nastaviti svojim dosadašnjim pravcem djelovanja te da će Vitez dobiti još jedan trgovački centar. Inače, na svojoj stranici Belamionix navodi kako spada u red vodećih trgovinskih lanaca koji posluju na našem tržištu. Pored razvijene mreže maloprodajnih objekata koju čine (tržni centri, hipermarketi, supermarketi i benzinske pumpe), posjeduju i razvijenu vlastitu distribuciju preko 30.000 artikala, čiji su izravni uvoznici iz Turske, Kine, Indije, Irana, Egipta i zemalja Europske unije.

Pohvalili su se kako njihovi maloprodajni objekti nude vrhunsku uslugu, širok asortiman proizvoda, prijatnu kupovinu i kvalitetne proizvode po izuzetno povoljnim cijenama.

0%