play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Načelnik Dujo objavio kandidaturu za novi mandat

Zastupnički dom Parlamenta FBiH usvojio je večeras Zakon o Gradu Novi Travnik sa 59 glasova za, 7 protiv i 11 suzdržanih. Sada ostaje da Zakon podrži i Dom naroda na sjednici koja bi trebala biti održana naredni mjesec.

Večeras je i kandidaturu za novi mandat za načelnika općine Novi Travnik objavio trenutni načelnik Stjepan Dujo.

Objavu prenosimo u cijelosti:

“Drage moje Novotravničanke i Novotravničani,

u trenutcima kada je Zastupnički dom usvojio Zakon o Gradu Novom Travniku, ponizno vas obavještavam kako sam večeras prihvatio kandidaturu Općinskog odbora HDZ-a BiH (uz podršku HDZ-a 1990 i HSS-a Stjepana Radića) za mjesto gradonačelnika našeg Grada!

Ovaj status službeno ćemo dobiti u nekoliko narednih tjedana kada Zakon potvrdi i Dom naroda, no već sada, ponos koji osjećam želim podijeliti sa svima vama, jer smo svi zajedno zaslužni za to.

Iako smo na usvajanje ovog Zakona čekali više od dvije godine, želim vjerovati da isti dolazi u pravi trenutak, kao kruna ogromnog, četverogodišnjeg rada i truda.

Dolazi kao dokaz da su taj rad, promjene i projekte prepoznali i drugi, da se za naš Grad čulo diljem BiH ali regije i to konačno, po pozitivnom. Dokaz da smo od totalno zapuštene općine postali predvodnici u mnogo čemu i to ne samo u Kantonu Središnja Bosna.

Osobno sam zadovoljan odrađenim ali i tek sada svjestan koliko posla još ima, od infrastrukture, do društvenog razvoja i ono najvažnije, stvaranja istinskih pomaka i uvjeta kako bi i naši sugrađani diljem Europe konačno počeli razmišljati o povratku. Umoran jesam ali i spreman na još četiri godine rada zajedno sa svima vama. Nošen vašom energijom i idejama, zahvaljujem na kandidaturi i podršci i nadam se mogućnosti da nastavimo razvijati naš Grad za sve!

HVALA SVIMA ❤️”

0%