play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

“Mirišu jabuke” – novi singl grupe Crvena jabuka

Legendarni bend, Crvena jabuka, objavio je videospot za najavni singl istoimenog albuma “Mirišu jabuke”.

Pjesma autora Mirka Šenkovskog Geronima (glazba) i Dragane Kajtazović – Šenkovski (tekst) već je osvojila slušatelje i radijske top liste, a i ovoga puta su unijeli svjež, ali istovremeno prepoznatljiv zvuk Crvene jabuke zarazne melodije i pamtljivog teksta. Video spot režirao je Mario Šulina u Produkciji Nova, a snimljen je u Đakovu.

O odličnoj prodaji novog studijskog albuma Dražen Žerić je rekao: “Reakcije publike na novi album su odlične. ‘Mirišu jabuke’ nije samo singl, mi nemamo singlova, mi imamo ploču i niti jedna pjesma se na ovom albumu ne šverca. Pjesme su dobre, nisu trendovske nego su pune emocija. Tako mi to radimo, kad skupimo dvanaest ili više pjesama objavimo album. Nerijetko se u tim pjesmama sjetimo ljudi i prijatelja s kojima smo radili tako da na novom albumu imamo pjesmu ‘Tula’ posvećenu Amiru Bjelanoviću koji je snimao s nama. 

Početkom iduće godine Crvena jabuka kreće na veliku europsku turneju.

“Početak je u Sarajevu od kud smo krenuli na ovaj naš put još kao dvadesetogodišnjaci. No, bez obzira na to zahvalan sam publici na svim kontinentima za godine vjernosti. 40 godina nije malo, ali dokle god nas vode lijepe emocije, bavit ćemo se ovim poslom”, dodao  je Žera.

Album je za sad objavljen na CD-u i USB-u, a uskoro se očekuje i dvostruki vinil.

0%