play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Luka Nižetić ima novu pjesmu “Vrića sriće”

Luka Nižetić objavio je pjesmu Vrića sriće koju je premijerno predstavio na Melodijama Jadrana.

Luka je na novom singlu ponovno udružio snage s Branimirom i Mariom Mihaljevićem, autorima glazbe i teksta, dok im se sa svojim idejama u realizaciji aranžmana pridružio  i David Vurdelja – Baby Dooks. Nakon Manistre na pome, Luka nastavlja u prepoznatljivom mediteranskom pop izričaju. 

Prateći videospot je sniman na predivnim lokacijama otoka Visa.

“Pjesmu smo snimili još prošle godine, no čekali smo pravi trenutak i prigodu da ju predstavimo javnosti a od festivala Melodije Jadrana mislim da nema boljeg mjesta. Već na prvu znao sam da se radi o ljetnoj pjesmi koja svojom melodijom i tekstom podiže razinu hormona sreće. Ljeto je za mene najljepše godišnje doba koje u meni budi osjećaj slobode, sreće, zadovoljstva, radosti, energije te se nadam da smo i kroz kroz videospot uspjeli  prenijet emociju toplog juga, a moja Komiža i otok Vis stvorili su čarobnu atmosferu i dali nam dodatnu inspiraciju tijekom samog snimanja”, rekao je Luka Nižetić.

Iza kamere se našao Jakša Jukica. Već prvu live izvedbu novog singla Vrića sriće Luka imao je priliku izvesti u Sutivanu na otoku Braču, a ovog ljeta očekuju ga koncerti diljem zemlje od Ernestinova, Umaga, Fažane do Karlovca…

0%