play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Evo kakvo nas vrijeme očekuje do 9. srpnja

Federalni hidrometeorološki zavod objavio je srednjoročnu prognozu, za period od naredna dva tjedna, do 9. srpnja ove godine. Kako navode, do kraja tjedna u Bosni i Hercegovini očekuje se nestabilno vrijeme uz kišu, pljuskove i grmljavinu. Lokalno je moguća pojava tuče.

Od petka više stabilnijeg vremena, duži sunčani periodi i natprosječno visoke vrijednosti temperatura zraka.

Ipak, atmosfera neće biti potpuno stabilna, sredinom sljedećeg tjedna, postoji izgledi za slabije i povremene pljuskovite padaline, posebno u središnjim, sjevernim, sjeveroistočnim i istočnim predjelima zemlje.

Od 4. srpnja do kraja prognoznog perioda u Bosni je izgledno stabilnije vrijeme uz duže sunčane periode i visoke temperature zraka. Na jugu zemlje od 27. lipnja do kraja prognoznog perioda, očekuje se stabilno, sunčano i toplo vrijeme.

Do 2. srpnja, u Bosni minimalne jutarnje temperature kretat će se od 13 do 18, u Hercegovini od 16 do 21 °C, danju u Bosni i Hercegovini od 29 do 34 °C. Blago osvježenje očekuje se od 3. srpnja s minimalnim temperaturama od 10 do 15 u Bosni, u Hercegovini od 11 do 16 °C i maksimalnim širom zemlje od 23 do 28 °C.

0%