play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Dalić ponovno prozvao UEFA-u zbog dvostrukih mjerila

Nakom šokantne utakmice protiv Italije na novinarska pitanja odgovarao je i sam hrvatski izbornik Zlatko Dalić, koji nije krio nezadovoljstvo pristrašnošću nizozemskog suca Dannya Makkelea.

– Čestitam igračima na dobroj utakmici, velikom htijenju, želji. Bili su dobri. Bio nam je plan da prvom dijelu kontrolom igre ne dopustimo protivniku šanse. To smo uspjeli. U drugom dijelu smo riskirali. To nam se brzo isplatilo. Htjeli smo kontrolom utakmice dobiti prednost. Nažalost kažnjeni smo u 98. minuti – kazao je Dalić.

Na upit o osam minuta nadoknade Dačić je odgovorio : – Utjecao je sigurno na rezultat. Ne znam gdje je uopće sudac našao tih osam minuta nadoknade. Govorio sam o tome kako se ponaša UEFA. FIFA, već pet godina, ali ne nitko nije slušao, ispadam smiješan. Mi smo svi za njih mali, sve što govorim govorim u vjetar. Ne može biti osam minuta nadoknade. Koji su to fauli, prekidi bili da je osam minuta nadoknade – zapitao je Dalić.

– Ali neću tražiti alibi u sucu. Imali smo sve u svojim rukama protiv Albanije, pa i sada. Imali smo dva penala, promašili smo ih. Ali mi je žao i boli me što nas nitko ne poštuje. Igrali smo u 3 sata, je li igrala Italija, Francuska, Njemačka… u tom terminu. Igramo mi. Hvala igračima. Nije ovo bio naš turnir. Opet su se pokazali i navijači, sto tisuća Hrvata je došlo u Njemačku. Hvala im na tome. Ponosni smo. Ovo što nismo prošli dalje tražit ću uzroke u nama. Ne možeš primiti gol u 98. minuti, moraš ako treba tada i leći na loptu. Pobjede i porazi su sastavni dio igre – rekao je Dalić.

0%