play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Vitežanin Nikola Maros bos hodočastio Svetom Ivi u Podmilačje

Vitežanin Nikola Maros bos je hodočastio Svetom Ivi u Podmilačje. Nikola je u pratnji prijatelja Kristijana Vrepca u petak popodne krenuo iz svoje Gornje Večeriske prema Podmilačju, gdje je stigao danas u popodnevnim satima.

“Povod mog hodočašća i tomu da idem bos svetom Ivi je moj rođak, koji me potaknuo još prošle godine kada je postaje izašao bos. Na putu prema dolje smo naišli i na momka koji slijep ide postajama, gdje sam sebi rekao, ako Bog da zdravlja idem i ja bos sljedeće godine”.

Nikola ističe kako je put zahtjevan, ali uz Božju pomoć kao i svojih prijatelja lakše se podnosi sve. Posebno se zahvalio svom prijatelju kristijanu koji ga u stopu pratio na ovom hodočašću i koji se brinuo da sve prođe u redu.

Put je bio zahtjevan, ali je sretan i zahvalan Bogu da je uspješno izdržao sve. Kako kaže, nastojat će sigurno ovo ponoviti i opet nekad hodočastiti bos Svetom Ivi u Podmilačje.

“Nisam siguran hoću li uspjeti sljedeće godine, ali nastojat ću ponovno hodočastiti bos. Uz Boga možemo sve uspjeti, s njim ništa nije nemoguće. Sveti Ivo, usliši naše molitve i moli za nas”, zaključuje naš razgovor Nikola Maros.

0%