play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Veliki uspjeh LDF Dance Fest-a u Vitezu

Proteklog vikenda u Vitezu, u kongresnoj dvorani FC BiH, održan je 15. po redu veliki plesni i mažoret festival pod nazivom LDF Dance Fest. U dva dana festivala, preko 1300 sudionika iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Mađarske i Bosne i Hercegovine, okupljenih iz 45 plesnih i mažoret organizacija, predstavilo se publici sa svojim fantastičnim izvedbama.

Cjelodnevni program, koji je trajao oba dana, prošao je besprijekorno, a posjetitelji su imali priliku uživati u vrhunskom plesu. Osim natjecatelja, događaju je prisustvovalo i oko 2000 gostiju i pratitelja koji su koristili sve ponuđene sadržaje festivala te turističke atrakcije Viteza.

Poseban dio festivala bio je seminar za trenere koji će se u budućnosti redovno održavati u Vitezu pod pokroviteljstvom svjetske plesne organizacije WADAF. Drugi dio vikenda bio je posvećen mažoret festivalu koji je organiziran u suradnji sa Svjetskom mažoret federacijom (MWF).

Ovaj događaj je bio izuzetno značajan za Vitez, te je ostavio neizbrisiv trag u srcima svih sudionika i posjetitelja. Organizatori iz Sportskog plesnog centra LDF izrazili su zahvalnost svim sudionicima i pokroviteljima što su prepoznali i podržali ovaj veliki događaj.

“Fantastičan i izuzetno značajan događaj za Vitez,” poručuju iz Sportskog plesnog centra LDF.

0%