play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Svi u klima shop “Dominato” po vrhunske rashladne klima uređaje

U vrućim ljetnim danima mnogi sežu za kupovinom klima uređaja za svoje kuće i stanove. U Novom Travniku otvoren je klima shop koji nudi vrhunske uređaje kao cijene koje su svima pristupačne.

Mlada majka Dejana Mijić nova je poduzetnica u našem gradu i u njenom klima shopu “Dominato” možete pronaći sve vrste klima uređaja. Pored prodaje u ponudi je i ugradnja klima uređaja. U širokom asortimanu uređaja u samom centru grada, pronaći će te sve što vam je potrebno. Posebno je kreiran program za naše umirovljenike za specijalnim popustima. Među uređajima se izdvajaju klima uređaji marke Mitsubishi, Gree, Azuri, kao i brojne druge marke.

Hrabra poduzetnica se nakon nekoliko godina preselila iz Dubrovnika u Novi Travnik i odlučila hrabro kročiti u svijet poduzetništva. ” Rodom sam iz Busovače, ali sam posljednje godine života provela u Dubrovniku, no nakon što se moj život u potpunosti promijenio odlučila sam se vratiti u našu srednju Bosnu i upravo sam izabrala Novi Travnik za svoj novi dom. Grad koji je doživio potpunu promjenu postao je i moje mjesto i odlučila sam u gradu koji me prihvatio pokrenuti klima shop, jer je upravo ta ponuda nedostajala u Novom Travniku”.

Klima shop “Dominato” možete posjetiti u ulici Stjepana Radića br. 3 ili kontaktirati putem broja 063 361 899.

0%