play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Novotravnički “Lavići” osigurali finale Sportskih igara mladih u Splitu

U Sarajevu je od 18.6. do 20.6. održano veliko finale Plazma Sportske igre mladih u kojem su sudjelovali i timovi iz Osnovne škole Novi Travnik: “Lavići” i “Vatrene lopte”.

Naši “Lavići” čiji je voditelj bila učiteljica Nikolina Drežnjak u skupni 2. i 3. razred u igri “između dvije vatre” bili su najbolji, te zasluženo svojom izvrsnom igrom osvojili 1. mjesto u svojoj skupini u kojoj se se natjecala 22 tima iz Bosne i Hercegovine.

S ovom zlatnom medaljom “Lavići” su osigurali plasman na završno međunarodno finale koje će se održati u Splitu sredinom mjeseca kolovoza.

“Čast nam je i zadovoljstvo što će Bosnu i Hercegovinu u ovoj skupini predstavljati upravo tim iz naše škole, od danas zlatni “Lavići”.”, kazala je učiteljica ekipe.

Tim “Lavića” predstavljali su učenici 3.b:
– Luka Rezdeušek
– Manuel Jukić
– Petar Banović
– Matija Davidović
– Sven Vidović
– Roko Savić
– Anja Brkan
– Dora Bavrka
– Iva Rajić

U skupini 4. i 5. razreda sudjelovao je također tim iz naše škole “Vatrene lopte” čiji je voditelj bila učiteljica Tanja Jukić. Od 23 tima iz cijele Bosne i Hercegovine koja su sudjelovala u istoimenoj igri “između dvije vatre” , naše “Vatrene lopte” osvojili su 2. mjesto, te time postali srebreni.

Vatrene lopte” predstavljali su učenici 5. b:
– Ivano Mamuša
– Ivan Tomažin
– Ivano Bilić
– Mihael Mitrović
– Teo Pucar
– Benjamin Garbo – Miletić
– Eva Matošević
– Kiara Kim Gulaš
– Korina Margeta
– Iva Baškarad

“Lavići” i “Vatrene lopte” s njihovim voditeljicama uživali su u trodnevnom druženju i igri u Sarajevu u hotelu Hollywood gdje su bili smješteni, te razgledavanju središta grada Sarajeva u organizaciji Plazma Sportskih igara mladih.

Ekipe posebno zahvaljuju načelniku Stjepanu Duju koji je ove Plazma Sportske igre mladih doveo u Novi Travnik i omogućio im sudjelovanje u ovom velikom natjecanju gdje su ovi učenici mogli pokazati svoj sportski duh i faire play igru.

centralna.ba

0%