play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Ozlijeđeni veznjaci Srbije i Hrvatske napustili EURO

Reprezentacije Hrvatske i Srbije našle su se u neočekivanim problemima već nakon prvog kola Europskog prvenstva budući da su kampove selekcija morali napusiti Nikola Vlašić i Filip Kostić.

Vlašić će napustiti kamp reprezentacije i propustiti ostatak Europskog prvenstva u Njemačkoj zbog ozljede mišića, objavljeno je danas na službenim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza.

Ozljedu je zadobio na treningu te je s liječnikom Sašom Jankovićem danas obavio pregled magnetskom rezonancom na kojoj je ustanovljena manja ruptura mišića, dodaje HNS.

Izbornik Zlatko Dalić je u dogovoru s Vlašićem i liječničkom službom donio odluku da će Nikola napustiti kamp reprezentacije jer mu ozljeda ne dopušta da tijekom Eura konkurira za utakmice.

Kostić se ozlijedio u utakmici protiv Engleske, a danas je potvrđeno da je i za njega završeno Europsko prvenstvo.

Tijekom utakmice prvog kola grupe C protiv Engleske doživio udarac u koljeno nakon duela sa Trantom Alexanderom-Arnoldom, nakon čega je završio na travi. Uslijedili su dodatni pregledi kako bi se vidjelo da li postoji šansa da se “stavi u pogon” za predsetojeće mečeve, ali ispostavilo se da je ozljeda teže prirode.

0%