play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Nakon sukoba Piksi otpisao kapetana Srbije Tadića?

Nogometna reprezentacija Srbije vratila se u bazu u Augsburgu nakon poraza od Engleske 1:0 , te odradila trening na kojem nije bilo kapetana Dušana Tadića.

Srpski kapetan Dušan Tadić je nakon meča protiv Engleske kazao kako je najbolji igrač momčadi i kako je trebao igrati od prve minute. Naime,  Engleska ih je pobijedila s minimalnih 1-0, a izbornik Dragan Stojković Piksi (59) iznenadio je sastavom jer je na klupi ostavio kapetana Tadića.

On je ušao tek u 61. minuti, a koliko nije bio zadovoljan izbornikovom odlukom pokazao je i nakon utakmice.- Mogao bih puno više napraviti da sam igrao 90 minuta. Ako on želi da Dušan Tadić igra 30 minuta, ja ću igrati. Ja bih naravno volio igrati 90, ali poštujem odluku. Naravno da želiš biti dio kolektiva i napravit ću sve za kolektiv. Idemo dalje – dodao je igrač Fenerbahčea u intervjuu za RTS.

Izbornik Stojković je tada objasnio kako je izostavio veznjaka iz taktičkih razloga jer je htio da bude svjež za drugo poluvrijeme koje je smatrao ključnim. Na press-konferenciji novinari su ga pitali što misli o izjavama Tadića, a Piksi se nije suzdržavao.

– Uh, to nije dobro ako je to rekao. Uh, to nikako nije dobro ako je to rekao. Nije dobro. To je bila moja odluka iz taktičkih razloga. Želio sam Tadića sa svježim nogama u drugih 45 minuta i jedino je to razlog i ništa više. Radi se o taktici, ništa drugo.

0%